Aqua Marina Tomahawk Air-K og Air-C – skal du købe den? Find svaret her

Aqua Marina Tomahawk går ofte under betegnelsen som en oppustelig kajak. Men rent teknisk er det en kano.

Kort fortalt, så er en kajak nemlig lukket og man sidder ligesom i en brønd, hvor en kano er helt åben fra ende til spids – fra bov til stern.

Lad det være sagt fra starten, Aqua Marina Tomahawk er vild.

Der er så mange gode aspekter i en Tomahawk, og dem vil jeg fortælle dig lidt om nu.

Både fordelene og ulemperne – selvom der kun er få ulemper, så skal de selvfølgelig nævnes, så du kan træffe den rette beslutning om din næste oppustelige kano eller oppustelige kajak.

Aqua Marina Tomahawk Air-K 375 (1 person)

aqua-marina-tomahawk-air-k-375-oppustelig-kano

Aqua Marina Tomahawk Air-K 375 er en oppustelig kajak, som er beregnet til 1 person. Med denne kajak får man en fantastisk kvalitet, for ved hjælp af drop-stitch teknologi er den både stabil, effektiv og komfortabel at sidde i, når man sejler. Nyd sejlturen i en Aqua Marina Tomahawk Air-K 375, som er designet til både korte og længere ture. Her får man maksimal komfort med plads til opbakning og justerebare sæder med høj ryg. Der medfølger kajaksæde, 2 finner, bærbar taske og håndpumpe i pakken.

→ Du kan købe Tomahawk Air-K 375 her

Aqua Marina Tomahawk Air-K 440 (2 personer)

aqua-marina-tomahawk-air-k-440-kano

Aqua Marina Tomahawk Air-K 440 kan betegnes både som en kano og en kajak. Designmæssigt ligner den en kano i den forstand, at den ikke er lukket. Der kan sidde to personer i den. Aqua Marina Tomahawk Air-K 440 er bygget med drop stitch-teknologi, som giver den effektivitet og stabilitet på vandet, som gør den til en fornøjelse at sejle i. Den er desuden let at transportere i en bærbar taske, og det tager kun kort tid at puste den op og gøre den klar til sejlads.

→ Du kan købe Tomahawk Air-K 440 her

Aqua Marina Tomahawk Air-C (2 og 3 personer)

aqua-marina-tomahawk-air-c---kajak-3-personer

Aqua Marina Tomahawk Air-C er en oppustelig kajak med plads til 2 (eller 3) personer. Den har et unikt design og har vundet RED-DOT designprisen. Takket været drop stitch-teknologien er den både let og stiv i skroget, hvilket gør den fremragende at sejle i. Det tager blot 10 minutter at gøre den klar til en sejltur, den er nem at transportere, og den leveres med tilbehør som pumpe, bærbar taske m.m. Pagajer eller padler samt veste kan man tilkøbe.

→ Du kan købe Tomahawk Air-C her

Aqua Marina Tomahawk er kendt for kvalitet

Aqua Marina Tomahawk er et kendt kvalitetsmærke inden for oppustelige kanoer.

Vil man gerne på en hyggelig sejltur i en kano eller kajak, som er i god kvalitet og nem og transportere, kan man  med fordel vælge en af Tomahawk modellerne.

En traditionel kano er meget tung at transportere, og det kræver, at man har en trailer for at køre den til vandet.

Den kan nemt medbringe i bilen, og det tager kun få minutter at pumpe den op med den medfølgende pumpe og skubbe den i vandet.

Man har anvendt Drop-Stitch teknologi til at fremstille Tomahawk kajakker, som betyder, at skroget er meget stivere, og kajakkerne har en smallere profil, lidt ligesom oppustelige SUP-boards.

En oppustelig Aqua Marina Tomahawk ligger stabilt på vandet, og hvis man skulle ryge i vandet, så vender den ikke bunden i vejret. Man kan derfor kravle op i den igen.

Aqua Marina Tomahawk kajakker er fremstillet i slidstærkt plastic-materialer, som gør dem meget solide og holdbare.

Tomahawk er ideel til weekendture og ferier

Vil man gerne ud og sejle på åer og søer i Danmark eller udlandet, så er en oppustelig kano / kajak helt ideel. Tag fx familien med på hyggelige sejlture, hvor I nyder roen og den skønne natur omkring jer. De oppustelige kanoer kan anvendes både til korte weekendture eller længere ferier rundt omkring i Danmark. Man kan også tage Tomahawk med på ferie til udlandet, for den kan nemt lægges i bagagerummet på bilen.

Uanset om man ønsker en model til en person eller flere personer, så får man god komfort takket være justerbare sæder med højt ryglæn, og der er også plads til opbakning.

I en kano får man også rørt sig fysisk, samtidig med at man kan nyde turen, og der er mulighed for at vælge mellem pagajer og padler, alt efter hvad man foretrækker. Med en god tur på vandet får man stresset af, og man får noget motion, hvilket de fleste er glade for. For mange er det også en form for meditativ oplevelse at være på vandet, og man finder en indre ro.

En Aqua Marina Tomahawk fylder næsten ingenting, når den ikke er i brug, og når man tager af sted for at sejle, så kan den nemt medbringe og gøres hurtigt klar. Man får masser af kvalitet for pengene, når man køber en Aqua Marina Tomahawk, og fordi der er anvendt den nyeste teknologi og slidstærke materialer, så er det en kano, som man kan have glæde af i mange år fremover.

Kommentarer og diskution

Copyright & Website engineer Martin Linde

Consent Preferences