GUL svømmevest

GUL er et mærke, der blev startet af Dennis Cross tilbage i begyndelsen af 60’erne. Det blev startet i en autocamper på Fistral Beach i Newquay England, hvor Dennis Cross holdt til en kold vinter. Det var netop dette, der inspirerede ham til at skabe og designe våddragter til kolde forhold, da han ellers var forhindret i at gøre det, som han holdt mest af på grund af vejret, nemlig at surfe.

Læs videre “GUL svømmevest”

Baltic svømmevest

Mangler du en Baltic svømmevest, der kan holde dig sikker i din nye foretrukne motionsform, så kan du roligt kigge på Baltic svømmevesten. Baltic er nemlig et af de førende mærker indenfor svømmeveste og redningsveste af god kvalitet, der både holder dig sikker og giver dig den frihed, som du skal bruge for at kunne få en behagelig oplevelse på vandet.

Vandsport er blevet mere og mere populært i løbet af den seneste tid. Flere og flere har fået øjnene op for både kajak og surfing – særligt paddleboards og SUP-boards er blevet populære, og mange bruger efterhånden en del tid på at dyrke motion på vandet på forskellige måder.

Læs videre “Baltic svømmevest”

Copyright & Website engineer Martin Linde

Consent Preferences