Den bedste oppustelige kajak gennem de seneste år – også 2021

Sponsoreret indhold

Dagens oppustelige kajakker er kommet langt fra deres oprindelse. Engang var de ikke mere end en pool legetøj. Nu er mange  oppustelige modeller lavet af robuste materialer, der kan modstå skarpe sten og uroligt vand.

Det er et tiltalende design for eventyrere med begrænset opbevaringsplads. En oppustelig kajak kan foldes for at passe i en rygsæk, lille bil eller en kasse i skabet. Oppustelige modeller tilbyder et bærbart og kompakt alternativ til omfangsrige og besværlige hardshell-kajakker.

Men ikke alle oppustelige kajakker er bygget med samme grad af kvalitet. Nogle modeller vil give dig mange års oplevelse og nydelse, mens andre vil få dig at føle dig … flad.

➡️ ALT du skal vide om oppustelige kajakker – klik her ⬅️

Vi kigger nærmere på nogle af de mere populære oppustelige modeller, der er tilgængelige i dag. Ved at kæmme gennem brugerbedømmelser og ekspertrapporter valgte vi de modeller, der stod ud med hensyn til kvalitet, pris, funktioner og kundetilfredshed.

Advanced Elements AdvancedFrame AE1012

Hurtig og kort beskrivelse: En hybrid foldet ramme model, der blander ydeevne og bærbarhed.

AdvancedFrame kajakker fra Advanced Elements er ikke udelukkende oppustelige. I stedet er de en hybrid af folderamme og oppustelige modeller – en kombination der kombinerer ydeevne med bærbarhed.

Med indbyggede aluminiumsribber i bov og stern giver AdvancedFrame ejere mulighed for at spare plads uden at ofre sporing og fart.

Opsætningen er så simpel som at udfolde rammen, pumpe den op og fastgøre sædet. Klargøring og nedtagning tager max 10 minutter hver og tættere på 5 minutter.

Skroget er også bygget med tre lag af slidstærk materiale, herunder kraftig PVC-presenning. Sømmene er svejset og forstærket på bov og stern.

AdvancedFrame er godt 3 meter lang og 80 cm bred. Den vejer 16 kg og har en maksimal bæreevne på 136 kg. Advanced Elements har også en “konvertibel” version af denne model, AE1007-R. AE1007-R kan skifte mellem solo eller tandem.

Til 2018 har Advanced Elements lavet en Ultralite model, som kun vejer 8 kg! Det er altså en halvering af vægten af den oprindelige model.

Halveringen af vægten skyldes primært et nyt skrog-materiale – polyurethan.

Advanced Elements-kajakker kan købes hos Sitontop.dk – en dansk webshop med gratis fragt på alle kajakker.

Fordele:

AdvancedFrame AE1012 tilbyder det bedste fra begge verdener til mennesker med begrænsede budgetter eller lagerplads. Udførelsen af ​​denne oppustelige model kan konkurrere med mange hardshell modeller, men den kan stadig nemt pakkes væk i en stor kuffert eller bagagerummet på en bil.

Med den smarte hybridkonstruktion mener vi, at det er den næstbedste mulighed for en dyrere glasfibermodel. Det styrer, håndterer og udfører langt over sin pris.

Vi er også meget imponerede over bekvemmeligheden af ​​installationsproceduren. Det er meget hurtigt at få arrangeret og pumpet op. Ligeledes er den super nem at lagre.

AdvancedFrame overskrider forventningerne i sporing og hastighed. Den er også ret stabil og svær at tippe over uden at forsøge kraftigt på det. Vi er imponerede over, at den virker ret identisk med en traditionel hardshell. Især til denne pris, ville du være hårdt presset for, at finde en hardshell model, der har nogen væsentlige fordele i forhold til AdvancedFrame.

Vi er også imponerede over holdbarheden af ​​AdvancedFrame, især langs bunden af ​​denne båd. Nogle ejere har rapporteret, at de har brugt dem i vid udstrækning i årevis, er stødt op mod klipper, trægrene og lignende uden problemer.

Det robuste materiale i AdvancedFrame er bygget til at modstå revner eller punktering. Det er især vigtigt for folk, der kommer ud i grusområder omkring åer eller floder. Mange stofmodeller kan ikke håndtere grusudskæringer.

Ulemper:

For bedste ydeevne i vandet anbefaler vi at købe Advanced Elements “Backbone”. Rygraden er en metalbøjle i alu, som kan placeres langs bådens gulv for at forbedre hastighed og sporing. Vi sætter dette i kategorien “Ulemper”, fordi et ekstra køb er påkrævet for at opnå maksimal ydeevne med denne model.

En anden ulempe at notere. For at opbevare denne skal materialet tørre, inden det pakkes væk. Hvis AdvancedFrame er pakket op under fugt, kan stoffet mugne. Det kan være lidt ubelejligt at skulle planlægge tørretiden i din tidsplan for dine vandoplevelser, så det er noget at være opmærksom på.

Konklusion:

AdvancedFrame er vores topvalg, fordi det giver bærbarheden af ​​en oppustelig model og udførelsen af ​​en hardshell. Med varig konstruktion, god hastighed og sporing, og en nem opsætning, vil denne give dig mange års fornøjelse på vandet. AdvancedFrame tjener stor ros fra næsten alle anmeldere, hvoraf mange har ejet deres kajakker i mange år. Hvis du leder efter en overkommelig oppustelig kajak, der kan holde trit med hardshell modeller, anbefaler vi stærkt AE1012 AdvancedFrame.

Advanced Elements-kajakker kan købes hos Sitontop.dk – en dansk webshop med gratis fragt på alle kajakker.

[kkstarratings]

Kommentarer og diskution

Copyright & Website engineer Martin Linde

Consent Preferences