Secumar Camino svømmevest

Her får du en lækker svømmevest fra Secumar Camino, som virkelig er komfortabel og smart på samme tid.

Med sine justerbare velcrobånd og det bløde Secu-skum kan du tilpasse vesten for en optimal følelse af frihed og sikkerhed.  Secumar Camino svømmevest er selvfølgelig lavet i et slidstærkt materiale og er CE-godkendt.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

God bevægelsesfrihed i en Secumar svømmevest

Da Secumar Camino svømmevesten tilpasses nemt til din krop, giver den en stor bevægelsesfrihed. Derfor er den særdeles velegnet til dig, der dyrker vandsport.
Ror du kajak eller SUP, ved du allerede, hvor vigtigt det er at have god mulighed for at bevæge sig frit, men vesten fra Secumar Camino er selvfølgelig også god til andre vandsportsgrene.

Det er især de 5 solide indspændinger, der gør det nemt at tilpasse vesten til både påklædning og kropstype, som giver dig en god bevægelsesfrihed. Hertil kommer at vesten er utrolig nem og hurtig at tage af og på med lynlås og stort klik-spænde.

Alt i alt er dette en svømmevest med et gennemtænkt design, som er fleksibel og enkel at tilpasse, når du skal bruge den.

Opdrift i Secumar Camino Svømmevest

Opdriften er netop det, der gør vesten til en svømmevest frem for en redningsvest. Husk altid at justere svømmevesten korrekt så den bliver siddende, hvor den skal, hvis du falder i vandet.

En Secumar svømmeveste er utrolig nem at tilpasse og sidder den rigtigt, giver den rigeligt med opdrift, selv hvis man skulle blive træt.

For at give dig større bevægelsesfrihed er der f.eks. ingen nakkestøtte og ingen funktion, der automatisk vender dig rundt på ryggen, men der er stadig masser af opdrift, så hvis du bliver træt kan vesten stadig holde dig oven vande, så længe du er ved bevidsthed.

Det er dog vigtigt, at man ved, hvad forskellen er på en svømmevest og en redningsvest.

Størrelse og pasform

En Secumar vest har en rigtig god pasform til stort set alle størrelser. En lynlås samt et klik-spænde foran gør vesten nem at tage på og af.

Vesten kan justeres bl.a. med stropper hen over skulderen for at sikre en optimal pasform uanset højde. Justerbare stropper omkring livet gør, at vesten bliver siddende, uanset hvordan du bevæger dig, og selvfølgelig hvis du havner i vandet.

Er I flere i familien, der bruger denne type svømmevest, eller skal svømmevesten deles af mange brugere, kan I hurtigt kende forskel på størrelserne på den farvede strop på venstre skulder, som enten er orange, grøn, rød eller gul alt efter vægtklasse. Vesten kan bruges af alle fra 30 kg. og op til 120 kg.

  • Vælg orange for 30-40 kg.
  • Vælg grøn for 40-70 kg.
  • Vælg rød for 70-90 kg.
  • Vælg gul for 90-120 kg.

Sikkerhed og godkendelser

En Secumar svømmevest  er CE-godkendt i forhold til ISO 12402 og har en opdrift på 50 newton. Derudover er den blå farve nem at kende i gråvejr. På stropperne er der monteret kraftige 3M reflekser.
Vesten klassificeres som en svømmevest og ikke som redningsvest.

Kommentarer og diskution

Copyright & Website engineer Martin Linde

Consent Preferences