Baltic svømmevest

Mangler du en Baltic svømmevest, der kan holde dig sikker i din nye foretrukne motionsform, så kan du roligt kigge på Baltic svømmevesten. Baltic er nemlig et af de førende mærker indenfor svømmeveste og redningsveste af god kvalitet, der både holder dig sikker og giver dig den frihed, som du skal bruge for at kunne få en behagelig oplevelse på vandet.

Vandsport er blevet mere og mere populært i løbet af den seneste tid. Flere og flere har fået øjnene op for både kajak og surfing – særligt paddleboards og SUP-boards er blevet populære, og mange bruger efterhånden en del tid på at dyrke motion på vandet på forskellige måder.

Den stigende interesse for at dyrke motion på vandet skaber også et stigende behov for sikkerhed på vandet. Og den bedste måde, hvorpå du kan føle dig sikker på vandet er med en svømmevest, som du kan være sikker på, vil holde dig over vandoverfladen, hvis du skulle falde i.

Ønsker du at blive klogere på Baltic svømmeveste, og hvorfor de er det rette valg for dig – uanset niveau på vandet – så kan du læse mere her, hvor vi gennemgår mærkets værdier, samt nogle af de mest populære modeller.

Mærket Baltic

Baltic er et mærke, der elsker skibe, havet, at sejle, solen, vandsport og kanoroning. De er store tilhængere af alt, der har med vandet at gøre, og alle bag mærket ved, hvordan det er at være ude på vandet. Derfor har de valgt at skabe sig et liv, hvor de lever af at skabe større sikkerhed for alle dem, der færdes på vandet samtidig med, at det både skal være sjovere og mere smukt.

Baltic er et svensk mærke, der har skabt redningsveste, svømmeveste og andet udstyr siden 1977. Det vil sige, at de i næsten 40 år har levet efter filosofien: Det er umuligt at kompromittere kvalitet og funktion. Netop denne filosofi har gjort dem til det ledende mærke i deres industri med butikker i mere end 50 forskellige lande.

Udover at have en filosofi baseret på kvalitet og funktion, så har de også et mål om at skabe veste, der er så komfortable som overhovedet muligt, mens de samtidig giver deres kunder den bevægelsesfrihed, som de har brug for, når de færdes i eller omkring vand.

Udover sikkerhed så handler det nemlig også om at kunne nyde friheden den ene time efter den anden.

Baltic Aqua Pro Svømmevest i sort

Baltic Aqua Pro Svømmevest tilhører klassen 50N. Den har en smidig pasform, og den lukkes med en kraftig lynlås i front, hvilket gør det nemt for dig at iføre den på egen hånd. Den har også et kraftigt bælte med klikspænde, en elastik i siderne, samt både talje- og halssnøre og en D-ring til killcord.

Godkendelse

Baltic Aqua Pro Svømmevest er en svømmevest, der er godkendt ifølge CE EN/ISO 12402-5,

Størrelser

Baltic Aqua Pro Svømmevest fås i forskellige størrelser. Den mindste størrelse er en størrelse Small, der passer til dig, der vejer mellem 30 kg. og 50 kg. Den har en opdrift 45N og måler 58 – 87 cm. i bryst.

Herefter er en størrelse Medium, der passer til dig, som vejer mellem 50 og 70 kg. Den har en opdrift på 55N og den måler 77 til 103 cm. i bryst.

Denne Baltic svømmevest fås også i en størrelse Large, der passer til dig, som vejer imellem 70 og 90 kg. Den har en opdrift på 65N, og den måler mellem 89 og 115 cm. i bryst.

Sidst fås denne Baltic svømmevest i en størrelse XL, som passer til dig, der vejer 90 kg. eller derover. Den har en opdrift på 65N og måler 115 cm. og derover i bryst.

Muligheder for valg af farve

Baltic Aqua Pro Svømmevest fås i flere forskellige farver, så du kan vælge lige netop den, der passer bedst til din smag og personlige stil. Da vesten ikke som sådan er beregnet til dig, der sejler ude på havet i farligt stormvejr, så er farven ikke funktionsmæssigt vigtig, men du vil selvfølgelig være nemmere at spotte i vandet, hvis du vælger en farve som for eksempel rød.

Garanti

Vesten kommer med en 5 års garanti, da Baltic står ved deres produkter og ved, at de fremstillet i god kvalitet.

Baltic Dinghy Pro

Baltic Dinghy Pro er en god vest til både jolle og kajak. Den anvendes af både OL- og VM sejlere i hele verden, og du kan være sikker på, at du får en redningsvest af absolut bedste kvalitet.

Størrelser

Baltic Dinghy Pro fås i flere forskellige størrelser, og du kan være sikker på, at de også har en, der passer til dig.

  • Den mindste størrelse passer til dig, der vejer mellem 20 og 40 kg.
  • Den næste størrelse passer til dig, der vejer mellem 40 og 50 kg.
  • Den næste størrelse passer til dig, der vejer mellem 50 og 70 kg.
  • Den næste størrelse passer til dig, der vejer mellem 80 og 90 kg.
  • Den sidste størrelse passer til dig, der vejer 90 kg eller derover.

Altså passer størrelserne til langt de fleste mennesker og kroppe.

Hvis du prøver vesten på, og du ikke synes, at den sidder som den skal, så kan det være, at modellen ikke passer til dig og din kropsbygning. I så fald kan du prøve en af Baltics mange andre modeller, og på den måde kan du forhåbentligt finde en Baltic svømmevest, som du er tilfreds med.

Muligheder for valg af farve

Baltic Dinghy Pro fås både i farverne sort og grå, men den fås også i farverne rød og sort. Derfor kan du altså frit vælge imellem de forskellige modeller alt afhængig af, hvad du foretrækker, og om du har behov for nemt at kunne ses i vandet, hvis du skulle falde i.

Hvis dette er tilfældet, så kan du med fordel vælge den i rød og sort, da den vil være mere synlig i vandet, der typisk er meget mørkt.

Baltic Canoe Padlevest – Baltic 5518

Baltic Canoe Padlevest er en robust vest, der kan bruges til både kanoroning og kajak. Den holder dig sikker og oven vande, hvis du skulle risikere at falde i, men den fratager dig ikke din bevægelsesfrihed eller komfort, når du har den på i enten din kano eller din kajak.

Denne Baltic svømmevest har forstærkede skulderbånd, så den har en øget holdbarhed og levetid, og så har den et justerbart bælte med klikspænde, så den er nem at lukke. Den har også en lomme af net på brystet, hvor du kan have det mest nødvendige udstyr, så længe det har en størrelse, der passer i, og så har den en skridtgjord, der sikrer, at den bliver siddende, hvor den skal.

Godkendelse

Baltic Canoe Padlevest er en svømmevest, der er godkendt ifølge CE EN ISO 12402-5. Derfor kan du altså være sikker på, at den overholder alle de nyeste krav og giver dig den største sikkerhed, når du bevæger dig ud i eller omkring vand.

Størrelser

Baltic Canoe Padlevest er en One Size fits all. Den passer til alle voksne, der vejer imellem 40 og 130 kg., den har en opdrift på 65N og så kan den passe dig, der har en bryststørrelse på mellem 67 og 150 cm.

Altså er det en utrolig justerbar vest, hvilket gør den til det oplagte valg, hvis du skal dele den med andre, eller hvis du vil være helt sikker på, at den vest, som du får købt, passer præcis som den skal.

Dine muligheder for valg af farve

Baltic Canoe Padlevest fås enten i farverne rød og sort eller i farverne gul og sort. Farvevalget gør den utroligt synlig i vandet, der typisk er meget mørkt. Dette øger ligeledes sikkerheden for dig, da du bliver synlig i vandet, og på den måde kan andre se dig, mens du prøver at komme op i båden igen.

Baltic U Basic Canoe Padlevest

En forsimplet udgave af Baltic Canoe Padlevest er Baltic U Basic Canoe Padlevest. Denne model har et utroligt simpelt udseende, og det er en billigere model, der passer perfekt til dig, der ikke dyrker vandsport på højt niveau, men derimod blot på hyggeniveau og som en motionsform.

Baltic U Basic Canoe Padlevest er robust, og den egner sig blandt andet godt til udlejning. I forhold til sport kan den bruges til både kano, kajak og SUP boarding, hvilket medvirker til dens velegnethed som udlejningsvest, men det gør den også utroligt velegnet til dig, der dyrker forskellige former for vandsport.

Skulderbåndene på denne Baltic svømmevest er forstærkede, hvilket forlænger vestens levetid, da den ikke bliver slidt nær så nemt op. Den har et justerbart bælte med klikspænde, så den er nem at lukke og holde lukket, og så har den en skridtgjord, der sikrer, at den bliver siddende, hvor den skal sidde.

Godkendelse

Baltic U Basic Canoe Padlevest er godkendt ifølge CE EN ISO 12402-5 godkendelsen, hvilket er din sikkerhed for, at den overholder alle de gældende regler PT.

Størrelser

Baltic U Basic Canoe Padlevest er en One Size fits all model. Den passer til alle voksne, der vejer imellem 40 og 130 kg., og den har en opdrift på 65N. Den passer til dig, der har et brystmål på mellem 67 og 150 cm., hvorfor den altså er utroligt justerbar og kan tilpasses mange forskellige kropstyper.

Hvis ikke du synes, at denne Baltic svømmevest passer dig som den skal, så kan du med fordel prøve andre modeller fra Baltic. Der findes mange forskellige modeller, der alle er af god kvalitet. Derfor bør du uden tvivl kunne finde en model, der passer perfekt til dig.

Dine muligheder for valg af farve

Baltic U Basic Canoe Padlevest fås i en rød farve, der er nem at spotte i vandet. Det øger sikkerheden, og særligt for de mindre erfarne vandsportsudøvere er det en fordel, da de højest sandsynligt vil opleve at falde i vandet fra tid til anden. Da vandet ofte er mørkt, vil den røde farve stå frem, og du vil derfor være synlig for andre, der også dyrker vandsport.

Det skal du være opmærksom på, når du køber en Baltic svømmevest

Når du køber din første svømmevest, er der nogle ting, som du med fordel kan være opmærksom på:

  • Sørg for at din Baltic svømmevest passer til din vægt og dit brystmål
  • Find en all-round Baltic svømmevest til at begynde med, hvis du ikke har lagt dig 100% fast på en sport

Prøv din Baltic svømmevest på og prioritér komfort, bevægelsesfrihed og sikkerhed

Kommentarer og diskution

Copyright & Website engineer Martin Linde

Consent Preferences