Baltic redningsvest

Hvis du vil blive klogere på to af Baltics mest populære modeller, så kan du læse mere her, hvor du får en idé om, hvilke muligheder du har af komfortable veste.

Mange, der færdes i eller omkring vand, vælger ikke altid at tage redningsvesten på. De synes, at det er ukomfortabelt, og de mister deres bevægelsesfrihed.

Hvis du kan nikke genkendende til dette, så kan du med fordel prøve en Baltic redningsvest. Baltic er nemlig et mærke, der har valgt at fremstille redningsveste, som ikke går på kompromis med din evne til at nyde dine yndlingsaktiviteter på en sikker måde – også hvis dine yndlingsaktiviteter involverer vand.

Filosofien bag Baltics redningsveste

Baltic er et mærke, der primært laver redningsveste til dig, der gerne vil bevare din bevægelsesfrihed, når du bevæger dig ombord på skibet, men stadig vil føle dig sikker – også når farvandet bliver vildt.

Deres målsætning er at gøre livet om bord mere sikkert, men uden at gå på kompromis med komforten. Derfor er deres redningsveste så komfortable som overhovedet muligt.

Kort sagt ønsker de, at deres kunder er sikre, mens de føler sig frie den ene time efter den anden.

Baltic Advendture svømmevest

En af modellerne, som Baltic har lavet, er Baltic Adventure svømmevest. Den er fremstillet i et kraftigt stof, der er fyldt med et smidigt skum. Den er velegnet til både fiskeri, strandjagt, kano og mange andre aktiviteter, der foregår på vand.

Denne Baltic redningsvest er komfortabel og berøver dig ikke din bevægelsesfrihed, hvorfor du ikke behøver at gå på kompromis med noget for at føle dig sikker på vandet.

Redningsvesten har et flot camouflagedesign i grå, hvid og sort, og så har den en masse lommer, som du kan bruge til at opbevare forskelligt udstyr, som du skal bruge, når du færdes i eller omkring vand. Faktisk har den to store lommer med lynlås i front, en lomme til for eksempel din mobil og to lommer i net på ryggen.

Baltic Adventure svømmevesten fås i flere forskellige størrelser, og den er både udstyret med justerbar talje, kraftigt lynlåslukke, bælte med klikspænde og reflekser.

Baltic Legend 165

En anden model, der er markant anderledes, er Baltic Legend 165 modellen, der ligeledes har et flot camouflagemønster i grå, sort og hvid.

Denne Baltic redningsvest har automatisk oppustning, hvilket gør det muligt at bevare den ultimative komfort i og med, at den næsten ingenting fylder, når du har den på, men den er også ekstra sikker, da vesten fyldes med CO2, når den aktiveres, og dermed vil du flyde ovenpå, hvis du falder i vandet.

Baltic Legend 165 er udstyret med et klikspænde, der gør den nem at betjene og en skridtgjort med klikspænde, der er aftagelig. Den hviler på skuldrene, fremfor at hænge på nakken, hvilket gør den mere komfortabel, og så passer den en mange forskellige kropsbygninger.

Denne model fylder mindre, når du har den på, men til gengæld har du ikke den samme opbevaring, da den ikke er fyldt med lommer af forskellige størrelser. Dermed er det altså i sidste ende en smagssag.

Kommentarer og diskution

Copyright & Website engineer Martin Linde

Consent Preferences